Dé nieuwe parel van het Westland

De 33 luxe woonvilla’s in het unieke woonplan Long Island liggen nabij de Plas van Alle Winden én krijgen allemaal een eigen aanlegsteiger voor een sloep. Hiermee kun je eindeloze tochten maken want het water is direct verbonden met de open vaarroutes van Midden-Delfland en Westland.

Geïnspireerd op de rijke architectuur van de New Hamptons aan de oostkant van Amerika krijgen de villa’s sprekende raampartijen, veel licht en karakteristieke elementen in de vorm van erkers en veranda’s. Veel aandacht is er voor de positioneringen van de woningen. Mulleners + Mulleners architecten is erin geslaagd elk standpunt te laten ogen als entree van de wijk. Daarnaast krijgen de woningen allemaal minimaal één zongerichte zijde en riante tuinen eromheen. Long Island New Hampton Style richt zich daarmee op de fijnproever, op de liefhebbers van het rijke goede leven.

De woonvilla’s op Long Island zijn duurzaam en uiteraard aardgasvrij. De woningen worden namelijk ‘all electric’ en dus zonder gasaansluiting opgeleverd en wekken middels zonnepanelen en warmtepomp hun eigen energie op.