Uniek, wonen op een eigen eiland

In Wateringse Veld, aan een oude tuinderslaan, heeft Dutch Housing Company een kleinschalig en exclusief nieuwbouwproject met vijf vrijstaande villa’s ontwikkeld en gerealiseerd. De villa’s staan op een eiland, waarbij geparkeerd wordt op eigen terrein. De herenhuizen en landhuizen hebben een warme en klassieke uitstraling. De bewoners waren in de gelegenheid om de villa naar eigen ontwerp samen stellen met veel verschillende indelings- en uitbreidingsopties. Bij het landhuis was het bijvoorbeeld mogelijk om een toekomstbestendige plattegrond te kiezen waardoor je kan genieten van een vrijstaande woning met het gemak van een appartement. De tuinen van de woningen zijn omringd door water en een ecologische zone met veel riet. Het eiland wordt ontsloten door twee bruggen en is samen met de straat gemeenschappelijk gebied van de toekomstige bewoners.

Energiezuinig en comfortabel wonen op een eiland.

Wonen omgeven door groen en water op een eiland, betekent een rustige thuishaven waar u heerlijk kan genieten van het comfort van uw nieuwe villa. Door de toepassing van een duurzame bouwmethoude is het in alle jaargetijden fijn wonen in de Landhuizen en Herenhuizen. Daarnaast zijn de klassieke gevels herkenbaar en ze kunnen naar eigen voorkeur worden samen gesteld.

De Tomatenlaan ligt in Wateringse Veld, een fijne wijk om te wonen aan de rand van Den Haag. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Maar ook allerlei sportverenigingen. Op fietsafstand liggen verschillende buitenplaatsen bij Rijswijk, zoals Overvoorde en Landgoed Te Werve. Bijzondere historische locaties!