11 statige stadshuizen

De 11 stadshuizen van Haarlemsch Geluk hebben de grandeur van de oude Koninginnebuurt en het comfort van nu. Verschillende gevels geven elk huis een eigen identiteit. Overeenkomsten zijn er ook: het statige voorkomen in klassieke roodbruine baksteen, met mooie erkers, details en balkons. Hoge plafonds en de vele (verdiepingshoge) raampartijen zorgen voor veel licht binnen.  Met standaard 2 badkamers en minimaal 4 slaapkamers is er alle ruimte voor een groot gezin.

Uw wens is wet

Ruimte voor uw ideeën en smaak is er ook, volop zelfs. Een stenen of glazen erker? Een slaapkamer meer of minder?  Maak uw woongeluk compleet en op maat met allerlei opties.

De architect

Haarlemsch Geluk is ontworpen door Stefanova Architecten uit Amsterdam. Dit bureau ziet de stad als een zich ontwikkelend geheel van bebouwing uit verschillende tijden, waarbij elke tijd iets eigens toevoegt. Het zorgvuldig analyseren van de bestaande omgeving en het formuleren van de stedenbouwkundige, cultuurhistorische, sociale en architectonische karakteristieken is dan ook stap één. Deze karakteristieken worden bij Stefanova Architecten vervolgens op een moderne manier geïnterpreteerd, waarmee de ‘geest’ van toen op een nieuwe manier voortleeft in een nieuw stukje stad, zoals Haarlemsch Geluk.

Luxe en details

De stadshuizen worden picobello afgewerkt. Denk aan mooie, gemetselde erfafscheidingen (ouderwetse stadsmuurtjes), vloerverwarming in het hele huis, voldoende bergruimte, houten trappen en stompe binnendeuren,  hardhouten kozijnen, luxe sanitair en tegelwerk. De verdiepingshoogte op de begane grond is maar liefst 3,3 meter, die op de andere verdiepingen circa 3 meter. Ook dat zorgt voor een rijk en royaal woongevoel.

Duurzaamheid

De stadshuizen van Haarlemsch Geluk worden natuurlijk duurzaam gebouwd. Dat is gezonder voor u en beter voor het milieu. Zo geeft de vloerverwarming u een comfortabel gevoel waardoor de verwarming een graadje lager kan. De zonnepanelen op de daken van de huizen zorgen er voor dat u (deels) zelf in uw eigen energie voorziet. Laat de zon maar vele gelukkige uren schijnen.