Ontspannen villawijk aan de rand van Den Haag

Aan de rand van Den Haag, tegen Pijnacker-Nootdorp aan, heeft Dutch Housing Company in Ypenburg vrijstaande villa’s op ruime kavels gebouwd. Moderne woningen met een klassieke uitstraling, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en verschillende indelings- en uitbreidingsmogelijkheden. Twee bruggen ontsluiten de nieuwe groene, waterrijke villawijk. Samen met het uitzicht op boerderijen, oude fruitbomen en de Bartholomeuskerk biedt deze locatie aan de rand van Den Haag de charme van een dorp en is tegelijkertijd dichtbij alle voorzieningen van de stad!

Ruim vrijstaand en energiezuinig wonen.

In deze villa’s kun je ontspannen wonen aan de rand van de stad, dichtbij water en groen maar ook bij voorzieningen. De Fregatsingel behoort tot de groene rand van dijken en tussenboezems die om de Ypenburgse deelwijk De Caaien ligt, tegen Nootdorp/Pijnacker aan. Het wordt een autoluwe buurt, rustig, landelijk, vrij én hoogwaardig.

Je fiets zo de polder in maar ook de vele faciliteiten en mogelijkheden van de stad, zoals scholen, winkel- en gezondheidscentra en sportvoorzieningen, zijn dichtbij. Het Hofbad aan de Ypenburgse Boslaan ligt om de hoek. Op fietsafstand ligt het winkelcentrum De Parade in Nootdorp met allerlei winkels. Van slager, bakker, tot speelgoed- en kledingwinkels. Het is er allemaal te vinden. Hier is ruimte om relaxed te wonen aan de rand van de stad!