Zes traditioneel gebouwde huizen in een klassiek hofje

In Ederveens Hofje heeft u alle ruimte om veilig en verkeersluw te wonen op een prachtige locatie nabij winkels en andere voorzieningen. Maar ook aan de rustige en groene rand van Veenendaal, in Ederveen. De huizen staan op royale percelen, aan een overzichtelijk hofje

Het Ederveens Hofje vormt het sluitstuk van de nieuwe woonwijk Veldjesgraaf in Ederveen. Een groen en ruim opgezette buurt waar het fijn wonen is. Mooie straten, voldoende groen en speelplekken voor de kinderen creëren een prettige woonsfeer. De ligging aan de Wetsteenhof is praktisch, dichtbij de winkels en tegelijkertijd aan de groene, rustige rand van het dorp.

Binnen enkele minuten lopen bent u bij diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen maar ook op het Turfvelderpad; een prachtige wandelroute langs beken, over dijken en langs weilanden in het buitengebied van Ederveen. Wonen in het Ederveens Hofje betekent dat u alle voorzieningen binnen handbereik heeft maar ook heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rust, ruimte, groen en de gemoedelijke sfeer die in Ederveen aanwezig is.